Slapen op maat


Deskundig slaapadvies

Je brengt één derde van je leven door in bed. De kwaliteit van je slaap bepaalt ook je levenskwaliteit. Het is dus belangrijk tijd te nemen om de matras te kiezen die bij jou past. Een verkwikkende nachtrust die zorgt voor een fysiek en psychisch herstel van ons lichaam en geest hangt voor 60 tot 70% af van de kwaliteit van de matras.


Het is van vitaal belang dat je tijdens je zoektocht naar het ultieme slaapgenot de verschillende matrassen, hardheden en materialen ook echt voelt en beleeft. Van een weldoordachte aankoop heb je jaren plezier. Fabrieksmeubel biedt u een uitgebreid assortiment matrassen, bestaande uit materialen die getest zijn op duurzaamheid, conformiteit, vochtregulatie, huidcontact hygiëne en huisstofmijt.


belgische kwaliteit belgische kwaliteit

Matrassen


Pocketveermatrassen

De pocketverenkern bestaat uit aparte veren die individueel verpakt worden in losse zakjes. Onze pocketmatrassen zijn genest, dit wil zeggen dat de afzonderlijke pocketveertjes volgens een honingraatstructuur aan elkaar gehecht zijn. Dat zorgt voor een betere ondersteuning en langere levensduur van de matras. De 7 speciale comfortzones laten schouders en heup heel natuurlijk iets dieper wegzakken terwijl de rugzone heel actief ondersteund wordt.

Al onze pocketveermatrassen worden afgedekt aan boven- én onderzijde met hoogwaardige materialen. De micropocketveren geven een lichte opwaartse ondersteuning en zijn tevens geschikt voor een beweegbare bodem. De matrassen zijn verkrijgbaar in diverse hardheden.

PLUSPUNT: pocketveren staan garant voor een optimale lucht- en vochtregulatie.

Bv. HOMERUS pocketverenmatras 23 cm 3 comforten (zacht-medium-hard)
Afdeklaag boven én onder 4cm HR60
Bambou afneembare hoes


pocketmatras
Micro-pocketveermatrassen

Een micro-pocketveermatras is een matras gevuld met kleine veren die afzonderlijk verpakt zijn in zakjes. Dat zakje is gemaakt van een synthetisch non-woven materiaal. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de anderen, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam. De diameter van een micropocketveer is veel kleiner dan die van een pocketveer. Hierdoor ervaar je nog meer ondersteuning en stabiliteit. Aan boven- en onderzijde zijn onze matrassen afgewerkt met een comfortlaag koudschuim, latex, talalay-latex of aero-visco.

PLUSPUNT: De natuurlijke ventilatie garandeert onder alle omstandigheden en bij elke temperatuur een bijzonder aangenaam en rustgevend gevoel. Onze micro-pocketverenmatrassen zijn bovendien afgewerkt met een speciale 3D ventilatieborder met afritsbare en wasbare hoes in Aegis stof die de hypoallergene en luchtdoorlatende eigenschap versterkt.

Bv. CICERO micro pocket 23 cm 2 comforten
Afdeklaag boven én onder Talalay latex
Luxe 3D afneembare hoes


pocketmatras
pocketmatras
Koudschuimmatrassen

Koudschuimen onderscheiden zich van de standaardschuimen door de open celstructuur en de enorme flexibiliteit waardoor ze een beter ligcomfort geven dan de standaardschuimen. De bovenzijde van koudschuim voelt zacht aan, doch geeft na indrukking een zeer stevige ondersteuning.

Koudschuim onderscheidt zich door een uitzonderlijk aanpassingsvermogen en lange levensduur. Dit resulteert in een uitzonderlijk aangenaam slaapcomfort gedurende de hele levensduur van de matras. Koudschuim wordt ook gebruikt als comfortlaag bij onze hoogwaardige pocketveermatrassen.

Bv. CANTATE matras koudschuim HR60


koudschuim
Viscomatrassen

Viscoschuim is drukverminderend schuim, ook wel nasa-schuim of memoryschuim genoemd. Deze schuimen hebben een zeer lage en langzame veerkracht en hebben de eigenschap door opwarming zachter te worden. Doordat men in traagschuimen vrijwel altijd dieper wegzakt dan in elastische schuimen, wordt de druk over een groter contactoppervlak met het lichaam verspreid. Gemiddeld wordt de druk dus lager. Dit kan prettig zijn voor mensen die langdurig moeten blijven zitten of liggen.

VISCO ACTIVE AIR Voor een koele, droge en meer comfortabele nachtrust. Visco active air voorkomt de hitteophoping van het klassieke visco-elastisch schuim. Hitte en vocht gaan bij Visco Active Air gemakkelijker weg van het lichaam. Dit traagschuim wordt enkel gebruikt als comfortlaag bij onze pocketveermatrassen.

Bv. Plato micropocketverenmatras
Afdeklaag boven én onder 4cm visco active air
Luxe 3D afneembare hoes


traagschuim
Latexmatrassen

We gebruiken de nieuwste en meest hoogwaardige latexkernen. De 7 comfortzones zorgen voor een ideale ondersteuning van het lichaam. Latex is een zeer flexibel natuurlijk materiaal dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam zodat je op de juiste plaatsen het nodige comfort en ondersteuning krijgt. Latexmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden en worden ook gebruikt als comfortlaag bij onze pocketveermatrassen.

PLUSPUNT: latex past zich perfect aan de lichaamscontouren.

Bv. Symphonie latex matras 19cm 2 comforten
kern 16cm latex, 7 comfortzones
Afneembare en wasbare hoes


latexmatras
Matrassen op maat

Belgische productie, matrassen en boxsprings rechtstreeks van fabrikant naar klant. Een wiegje, een boot, een mobilhome…matrassen op maat aan standaardprijzen.
Boxsprings-bedden


Boxspring

Een Boxspring met binnenvering, zorgt voor de juiste ondersteuning van de matras en van uw lichaam. Een pocketverenmatras en een boxspring creëren samen een hemels slaapcomfort.

De boxsprings kunnen bekleed worden naar uw persoonlijke smaak, gezien de keuze uit talrijke stoffen of imitatieleder in hedendaagse kleuren. Zo wordt de boxspring onderdeel van uw interieur.

Een elektrische boxspring is het neusje van de zalm voor mensen die op elk moment hun hoofd en benen willen kunnen verstellen zonder uit het bed te moeten stappen. Met een simpele afstandsbediening zet u uw boxspring in de gewenste stand. Al onze boxsprings zijn volledig met de hand gemaakt. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en de stoffering gebeurt door ervaren vakmannen. U kan kiezen uit verschillende soorten lederlook en meubelstof.


boxspring
Boxbed

In combinatie met een vaste, verstelbare of elektrische lattenbodem wordt uw boxbed het uitzicht van een boxspring maar met behoud van de belangrijke verluchtende eigenschappen van een lattenbodem. Ideaal voor allergiegevoelige slapers.

Het boxbed is verkrijgbaar in duurzame, stijlvolle stoffen en imitatieleder.Bedden

Naast boxprings en boxbedden hebben we een uitgebreide keuze van houten en beklede bedden. Keuze uit verschillende modellen, alsook extra grote afmetingen.Lattenbodems

Ook hier is maatwerk mogelijk voor zowel vaste, verstelbare als elektro lattenbodems.

Alles is perfect geschikt of aangepast voor je bestaand bed.


lattenbodem